Prijava korisnika

Arhiva

05. 03. 2018.

MART-2018-DOGADJAJI


OBJAVA DOGAĐAJA U MARTU 2018

Poštovani članovi mailing liste,

“Simillimum” već izvesno vreme neguje saradnju sa organizacijama  koje se bave delatnostima komplemantarnim homeopatiji, te se tako u prostoru Simillimuma odvijaju događaji  i izvan redovnog kurikuluma škole homeopatije  i aktivnosti Simillimum Udruženja.

Ovim putem želimo da vas obavestimo o predstojećim događajima u MARTU 2018, uz napomenu da smo otvoreni za dalje širenje saradnje. (detalji o događajima u daljem tekstu)

DOBRO DOŠLI!

  • EDUKACIJA IZ HIPNOZE 10. i 11.3.2018. od 10.00 do 18.00 sati

Materijal za učenje i rad se dobija na edukaciji. 

Edukaciju vodi DANIELA LUKIĆ,DIREKTOR I TRENER IAHP (predaje hipnozu kod nas i u inostranstvu).

To je najozbiljnija škola Hipnoze u regionu koja je do sada obučila veliki broj hipnoterapeuta.

 

Prijave za edukaciju su obavezne i primamo ih na gmail

akademijahipnoze@gmail.com,

Tel.viber 065-5206529

Sajt škole je www.skolahipnoterapije.com

 

 

  • KAKO TUMAČITI SNOVE? 17. i 18.3.2018. od 10.30 - 15.30 sati

Autorizovani dvodnevni seminar namenjen je svima koji žele da ovladaju tehnikom analize snova i da je koriste, kako u svakodnevnom životu, tako i u profesionalnom radu psihologa, lekara, holističkih terapeuta i sličnih profesija. Za praćenje seminara nije neophodno iskustvo niti predznanje na polju psihologije.

Učesnici seminara dobijaju i pisani materijal u elektronskoj formi i sertifikat Centra za analizu snova i psihodinamske studije VIVASOMNIA o odslušanom seminaru (5 sati teorije+5 sati praktičnog rada) koji mnoge od psihoterapijskih škola priznaju kao sate ličnog rada.

 

Seminar vode dr Mirjana Đurđević, lekar i dubinsko-psihološki analitičar snova i Miloš Prešić, analitičar snova, učenici dr Ivana Nastovića. Više o autorima i Centru VIVASOMNIA na linkovima:

www.alteraintegrativa.yolasite.com

www.tumacenjesnova.yolasite.com

 

Sve informacije i prijave na telefon +381649327420 (svakim danom posle 16 h, osim nedelje), ili na mejl drmirjanadj61@yahoo.com

 

  • TRENING EMOCIONALNE INTELIGENCIJE U POSLU  24. i 25.3. od 10.00 do 17.00 sati

Zašto za uspeh u poslu i životu nisu dovoljni dobro obrazovanje i visok IQ? Nisu jer im nedostaje ključan sastojak, a to je Emocionalna inteligencija. 

Na treningu “Emocionalna inteligencija u poslu” naučićete u čemu leži značaj Emocionalne inteligencije, koji su njezine osnovne oblasti i kako da unapredite nivo vaše Emocionalne inteligencije.


Više informacija

Telefon:         063 82 567 81 

Mail:              centar.integrativa@gmail.com

Web:             www.psiholognovisad.rs/treninzi/emocionalna-inteligencija/

 

Trening drži Dejan Živković, dipl. psiholog, HR menadžer i trener sa decenijskim iskustvom u držanju treninga (održanih više od 500 treninga za oko od 5.000 učesnika), autor knjige ’’Put ka sebi – kako da postanete sve što možete postati’’.

Preuzmite:
Preuzmite: