Prijava korisnika

“MIJAZAM: KAMEN TEMELJAC PRECIZNE HOMEOPATSKE PRESKRIPCIJE” II DEO

“MIJAZAM: KAMEN TEMELJAC  PRECIZNE HOMEOPATSKE PRESKRIPCIJE”  II DEO

“MIJAZAM: KAMEN TEMELJAC PRECIZNE HOMEOPATSKE PRESKRIPCIJE” II DEO

Autor: Anita Salunhke

Godina izdanja: 2014

Meki povez

Obim: 95 stranica

Izdavač: "Simillimum"

Porudžbina preko e-maila:
simillimumbgd @ gmail.com

Osnivač se jedinstvene škole MindHeal Homeopathy sa pristupom škole koje su postavili dr Radžan Šankaran i dr Praful Vidžajakar. Decenijama je sarađivala sa dr Radžanom Šankaranom te je postavila osnove za duboko razumevanje uzimanja slučaja i carstva homeopatskih sredstava u skladu sa sistemom Šankarana. Pod mentorstvom dr Prafula Vidžajakara i kao jedan od najdubljih poštovalaca i saradnika prenosi znanja o teoriji supresije i prediktivnoj homeopatiji do toga nivoa da je postavila putanju tretiranja neizlečivih i patoloških slučajeva na bazi učenja genetskih konstitucija. Po baznoj profesiji je lekar – specijalista u oblasti psihijatrije. Posebno je ovladala prostorom mijazama i otkriva nam tajne fenomena uspeha u isceljenju homeopatskim putem uz duboko vladanje prostorom mijazma. Dobitnik je prestižne indijske nagrade ”The best faculty award” 1996. godine pri AFAC Homeopathy Centre u Mumbaiju. Drži seminare širom sveta. 

Anita dolazi po drugi put u Beograd da nam prenese znanje i iskustvo i pred nama je drugi transkript koji je nastavak prethodnog seminara održanog 2013. godine. 

Napomena: Udruženje za širenje i unapređenje klasične homeopatije ”Simillimum”, na osnovu svoje programske statutarne koncepcije, u svrhu edukacije, a ne komercijalnog plasmana, objavljuje povremeno edukativni-nastavni materijal za potrebe učenja klasične homeopatije.