Prijava korisnika

Meditativno dokazivanje

Meditativno dokazivanje

Meditativno dokazivanje

Autor: Transkript predavanja u "Simillimumu": MADLEN EVANS

Godina izdanja: 2007.

Meki povez

Obim: 38 strana, format A4

Porudžbina preko e-maila:
simillimumbgd @ gmail.com

Madeline Evans je homeopata od 1979. Osnivač je jorkširske škole homeopatije. Predavala je na mnogim diplomskim i postdiplomskim studijama i radila prezentacije na "Homeopatskoj konferenciji" u Engleskoj, Irskoj i Velsu. Takodje, predavala je udruženju homeopata i izdavala časopis "Prometej" ("Prometheus"). Zajedno sa praksom u Jorku, ona drži svoje kurseve i seminare koji su fokusirani na spiritualni aspekt homeopatske prakse. Madeline (koja je rodjena istog dana kada i Haneman) je krenula sa homeopatskom praksom 1979. koju je učila u svojim dvadesetim te je a nakon toga krenula i sa karijerom predavača. Počela je da uči homaopatiju sredinom 70-tih sa dvojicom homeopata u Londonu i pohadjala je prvu hodinu na koledžu homeopatije . Kada je prekinula studije zbog rodjena prvog deteta, tada je već krenula sa pacijentima. Godine 1983. preselila se iz Londona u Jork gde je uskoro postavila veoma uspešnu praksu i sledeće godine osniva jorkširsku školu homeopatije, gde ju je predavanje nateralo da popuni praznine u njenom teoretskom znanju. Kako je morala da zaradi za život dvoje dece, nastavila je da radi puno radno vreme i nakupila puno praktičnog iskustva i razumevanja homeopatije.

U svojim dvadesetim je bila privučena budizmom i taoizmom i počela je meditacije i kada je otkrila homeopatiju našla je njeno spiritualno razumevanje koje je izgleda formiralo razumljivu celinu sa onim što je već iskusila. Od 1990. njen spiritualni rad se razvijao u korišćenja čakri kao okvira za dubok psihički i emocionalni način izlečenja i za razvijanje intuitivnih kapaciteta. Bila je član jedne od grupa koje su uradile dokazivanje kroz meditaciju u 90-tim i kroz "Prometej", predavanja, seminare i konferencije je otvorila put ovim lekovima za široku homeopatsku publiku. Njena knjiga "Beleške meditativnih dokazivanja novih lekova" opisuje 52 leka i izdata je 2000. godine.

Napomena: Udruženje za širenje i unapređenje klasične homeopatije ”Simillimum”, na osnovu svoje programske statutarne koncepcije, u svrhu edukacije, a ne komercijalnog plasmana, objavljuje povremeno edukativni-nastavni materijal za potrebe učenja klasične homeopatije.