Prijava korisnika

Hronične bolesti

Hronične bolesti

Hronične bolesti

Autor: DR SAMUEL HANEMAN

Godina izdanja: 2008.

ISBN: 978-86-87117-02-0

Meki povez

Obim: 152 strane, 24 cm

Porudžbina preko e-maila:
simillimumbgd @ gmail.com

Ovo je jedno od ključnih dela osnivača homeopatije u kojem Haneman uvodi pojam mijazma i njihovu klasifikaciju: psora, sikoza i sifilis. Haneman je pisao teško razumljivim jezikom tako da su prevodioci imali izazov da jezik pisanja prilagode savremenom trenutku i u tome su uspeli. Autori prevoda su bivši student ”Simillimuma” a danas su predavači i mentori. Ova knjiga predstavlja standardno udžbeničko štivo svakog studenta homeopatije i predstavlja prvi prevod ovog dela na jezicima južnih Slovena.

”Između IDEM i SIMILIMUM nema ništa, ili drugim rečima između idem i slično može da se stavi samo similimum. Izopatsko i isto su dvosmisleni, jer ako bi značilo bilo šta verodostjno značili bi samo similimum, jer nisu idem (lat. isto).” – Samuel Haneman

OVO JE ZNAČAJNO DELO SAMUELA HANEMANA. MOŽETE POGLEDATI OVU KNJIGU. AKO ŽELITE MOŽETE DOĆI U PROSTOR UDRUŽENJA ”SIMILLIMUM” I LIČNO PREUZETI KNJIGU KAO POKLON. POKLON JE U SKLOPU PRIPREME ZA DESET GODINA RADA UDRUŽENJA "SIMILLIMUM" U TOKU 2015. GODINE. UNAPRED VAS INFORMIŠEMO DA NE ŠALJEMO KNJIGE-POKLON. ŽELIMO DA SE UPOZNAMO I RAZMENIMO MISLI O HOMEOPATIJI.


 
Napomena: Udruženje za širenje i unapređenje klasične homeopatije ”Simillimum”, na osnovu svoje programske statutarne koncepcije, u svrhu edukacije, a ne komercijalnog plasmana, objavljuje povremeno edukativni-nastavni materijal za potrebe učenja klasične homeopatije.