Prijava korisnika

Homeopatska prevencija i tretman zaraznih - infektivnih bolesti

Homeopatska prevencija i tretman zaraznih - infektivnih bolesti

Homeopatska prevencija i tretman zaraznih - infektivnih bolesti

Autor: Transkript predavanja u "Simillimumu": KATE BIRCH

Godina izdanja: 2011.

Meki povez

Obim: 74 strane, format A4

Porudžbina preko e-maila:
simillimumbgd @ gmail.com


Kratka biografija: Kejt Birč dolazi iz «Hipokratovog centra za holističko zdravlje», koji se nalazi u Mineapolisu, SAD. Bavi se homeopatijom, masažom i «doula» uslugama (psihološko i emocionalna podrška trudnicama i porodiljama). Kao homeopata, koristi klasičnu homeopatiju za rešavanje problema porodica kao što su: razvojni problemi dece, povrede i traume, infekcije, pedijatrijski problemi, tegobe sa učenjem, mentalni i emocionalni problemi, depresija, anksioznost, seksualno zlostavljanje u porodici, problemi žena, digestivne bolesti, neurološki problemi, opšte upravljanje zdravljem u porodici, itd.

Koristi znanja dijetetike i pravilne ishrane, posebno kod slučajeva trovanja, gojaznosti , hormonalnih disbalansa i digestivnih probema. Poznaje i primenjuje postupke pravilne ishrane za potrebe tonusa i pravilne ishrane organa. Bavi se terapeutskom masažom ne samo za potrebe relaksacije i upravljanja stresovima, nego i za održavanje neuromuskularnih funkcija kod dubokih tkivnih promena (rehabilitacija zbog saobraćajnih nesreća, postoperativnih – ortopedskih intervencija i slično). Pored toga, bavi se i energetskim radom, sticanjem iskustva kroz primenu učenja «lečenje dodirom» i «šamanski stil lečenja» koji razvija intuiciju. Time omogućava oslobađanje energetski blokiranih delova tela. U sklopu terapije bavi se i reintegracijom informacionih sadržaja ličnosti i regresijom. Doula usluge: fizička i emocionalna podrška ženama tokom trudnoće i porođaja. Ovu pomoć kombinuje sa homeopatskim preparatima, tehnikama masaže i prisustvom porođaju (ako to trudnica odobrava). Još davne 1990. Kejt je prošla edukaciju sa 1900 sati učenja homeopatske i kliničke prakse a dopunskih 700 sati je imala trening za masažu i negu tela. Osnovala je uslugu «Doula» 2001. godine. Bavi se podučavanjem homeopatije još od 1994. godine. Autor je knjige «Vaccine free: Prevention and treatment of infecion contagious disease with homeopathy» Kate će deo seminara posvetiti nekim poglavljima iz njene knjige.

 

Napomena: Udruženje za širenje i unapređenje klasične homeopatije ”Simillimum”, na osnovu svoje programske statutarne koncepcije, u svrhu edukacije, a ne komercijalnog plasmana, objavljuje povremeno edukativni-nastavni materijal za potrebe učenja klasične homeopatije.